Assegurança d'Accidents Personal

ET MEREIXES UN


ANY MÉS SEGUR


T'INTERESSA?
EMPLENA LES TEVES DADES:

Certifico que soc major de 18 anys i que he llegit i accepto les bases de la promoció, així com l'avís legal i de protecció de dades.
Contracta Assegurança d'Accidents Personal amb Divina Assegurances i podràs aconseguir 1 ANY GRATIS* d'Assegurança d'Hospitalització.

PRINCIPALS AVANTATGES**

COMPENSACIÓ ECONÒMICA

Amb la seguretat de comptar amb una prestació econòmica en cas d'accident e incapacitat.

PROTECCIÓ 24 HORES. 365 DIES

Sent-et protegit davant qualsevol imprevist en el teu àmbit personal o laboral.

PREMI PERMANÈNCIA

Recupera fins al 30 % de les quotes pagades.

PRESTACIÓ SOCIAL PER NATALITAT

Ajudes pel naixement i subsidi especial en cas que neixi amb alguna disminució física o psíquica.
Sols per a assegurades. Per tenir dret a aquesta prestació, la persona assegurada haurà de tenir cobert un període de carència de vint-i-quatre mensualitats de permanència i de cotització amb anterioritat a la data de naixement del fill. Per tenir dret a aquesta garantia addicional de natalitat d'un fill amb disminució física o psíquica, aquesta ha de manifestar-se dintre de les 24 mensualitats següents al naixement del fill.

Els imprevistos ocorren

Assegura't que si alguna cosa et passa, tu i els teus tindreu una àmplia cobertura econòmica enfront de les possibles conseqüències.

Ara, en contractar la teva Assegurança d'Accidents Personal

amb una quota mínima de 20 € al mes ***

1 ANY GRATIS*
Assegurança d’Hospitalització
Assegurança d'Hospitalització

EL PRIMER ÉS LA TEVA RECUPERACIÓ

Una assegurança pensada per a la teva tranquil·litat que inclou:
- Subsidi diari de 10 € per hospitalització medicoquirúrgica.
- Ingrés per maternitat o avortament involuntari.
Sols per a assegurades.
10€
per dia
Compensació econòmica per hospitalització*

Necessito una assegurança d'Accidents Personal?

Sí, si saps que els petits accidents laborals ocorren, però el teu negoci et necessita els 365 dies a l'any.
Aquesta assegurança és per a tu.
Sense baixa laboral, sols presentant el comunicat mèdic.

Necessito una assegurança d'Accidents Personal?

Sí, si t'agrada moure't en bici per la ciutat per anar a qualsevol indret sense preocupacions.
Aquesta assegurança és per a tu.
Per pocs diners al mes, amb una alta contraprestació econòmica.

Necessito una assegurança d'Accidents Personal?

Sí, si saps que els imprevistos succeeixen i vols prevenir els riscos.
Aquesta assegurança és per a tu.
Prestació econòmica amb una ràpida tramitació.

Sol·licita més informació sobre la nostra Assegurança d'Accidents Personal a un dels nostres assessors
* Consulta les bases i condicions de la promoció a www.divinaseguros.com/promos. Període de vigència de la promoció del 6 de maig de 2019 fins al 6 de maig de 2020, ambdós inclosos.
** Assegurances condicionades a la contractació i pagament de l'assegurança. Contractació subjecta als criteris de subscripció i admissió establerts per l'entitat. Per a més informació sobre el detall i l'abast de les cobertures i les exclusions, consulta les condicions generals de l'assegurança a divinaseguros.com.
***Més impostos legalment repercutibles. Tarifa 2021. Aquest document té caràcter informatiu i no pot considerar-se un document contractual.

Assegurança comercialitzada per Mutualidad General de Previsión del Hogar Divina Pastora, Mutualidad de Previsión Social a Prima Fija, aprovada per la Direcció General d'Assegurances, en data 15.03.57- Inscrita en el Registre de la Direcció General d'Assegurances amb el núm. 2.381 i en el Registre Mercantil de València, Full V-13.700, Tom 6.310, Llibre 3.615 - CIF V-46055810.

Informació bàsica de protecció de dades

Responsable Mutualidad General de Previsión del Hogar Divina Pastora, mutualidad de previsión social a prima fija (Divina Seguros).
Finalitat Gestionar la sol·licitud d'informació de l'interessat respecte dels productes asseguradors. Ús amb finalitats comercials i publicitàries. Gestió d'enviament d'informació prospecció comercial.
Legitimació Consentiment de l'interessat. Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la informació i del comerç electrònic.
Destinataris Empreses del Grupo Divina Pastora (Divina Pastora Seguros Generales, S.A.U. - sector assegurances- i Fundación Divina Pastora - fundació de caràcter assistencial-) amb finalitats comercials i publicitàries. Administració Pública.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, limitar-ne el tractament, sol·licitar-ne la portabilitat o oposar-se'n al tractament, com s'explica a la informació addicional. 
Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a través de l'avís legal disponible en aquesta pàgina web, o accedint a a través de la Política de Privacitat del nostre web:https://www.divinaseguros.com/corporativo/politica-de-privacidad.aspx 
963 113 372
ET TRUQUEM