Assegurança de Salud Especialistas

ESTALVIA EN LA TEVA ASSEGURANÇA,
INVERTEIX EN LA TEVA FAMÍLIA
ESTALVIA EN LA TEVA ASSEGURANÇA, INVERTEIX EN LA TEVA FAMÍLIA

Pel que abans pagava una persona, ara estan assegurats els quatre membres d'una família.

Deixa'ns les teves dades i et truquem gratis

Certifico que sóc major de 18 anys i que he llegit i accepto l'avís legal i la política de protecció de dades de caràcter personal..
Accepto rebre comunicacions promocional i publicitàries de Divina Assegurances.
Accepto rebre comunicacions promocionals i publicitàries de la resta d’entitats del Grup Divina Assegurances.

Abans d’enviar la sol·licitud, pot revisar la informació Bàsica sobre Protecció de Dades que es troba al peu de la pagina web.

ESTALVIA EN LA TEVA ASSEGURANÇA, INVERTEIX EN LA TEVA FAMÍLIA

Pel que abans pagava una persona, ara estan assegurats els quatre membres d'una família.

*Tarifes 2021. Impostos legalment repercutibles no inclosos. Més impostos legalment repercutibles. La prima neta d'aquesta pòlissa d'assegurança té un recàrrec d'1,5 per mil a favor de la Comissió Liquidadora d'Entitats Asseguradores. Preu des de 36 € al mes per a quatre persones (dues persones de 0 a 29 anys amb tarifa de 8 €/mes, i dues persones de 30 a 49 anys amb tarifa de 10 €/mes, per a la tarifa d'Especialistas B) amb copagaments. El preu pot canviar en funció de la zona geogràfica. Consulti el període de fraccionament de la prima de l'assegurança establerts per l'entitat asseguradora. Contractació de l'assegurança subjecta a les normes de subscripció i criteris de valoració del risc declarat de l'entitat asseguradora. Assegurança subjecta als límits i condicions establertes a les condicions generals i particulars de la pòlissa. Per a més informació, consulti les condicions generals i els copagaments de la pòlissa a divinaseguros.com. Asegurança comercialitzada per Mutualidad General de Previsión Social del Hogar Divina Pastora, Mutualidad de Previsión Social a Prima Fija, aprovada per la Direcció General, amb data 15/03/1957. Inscrita al Registre de la Direcció General d'Assegurances amb la clau P-2.381 i al Registre Mercantil de València, Full V-13.700, Tom 6.310, Llibre 3.615 - CIF V-46055810.


935 171 987
ET TRUQUEM

Informació bàsica de protecció de dades

Responsable Mutualidad General de Previsión del Hogar Divina Pastora, mutualidad de previsión social a prima fija (Divina Seguros).
Finalitat Gestionar la sol·licitud d'informació de l'interessat respecte dels productes asseguradors. Ús amb finalitats comercials i publicitàries. Gestió d'enviament d'informació prospecció comercial.
Legitimació Consentiment de l'interessat. Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la informació i del comerç electrònic.
Destinataris Empreses del Grupo Divina Pastora (Divina Pastora Seguros Generales, S.A.U. - sector assegurances- i Fundación Divina Pastora - fundació de caràcter assistencial-) amb finalitats comercials i publicitàries. Administració Pública.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, limitar-ne el tractament, sol·licitar-ne la portabilitat o oposar-se'n al tractament, com s'explica a la informació addicional.
Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a través de l'avís legal disponible en aquesta pàgina web, o accedint a a través de la Política de Privacitat del nostre web: https://www.divinaseguros.com/corporativo/politica-de-privacidad.aspx